Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ....Συνέχεια


      Σήμερα το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε εκδρομή στο Μουσείο της Ακρόπολης, μέσα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για τη Μυθολογία. 
Αυτή η επίσκεψη (ενδιαφέρουσα και άκρως εποικοδομητική) ενθουσίασε τα παιδιά και ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα και ένα διάλειμμα από τις καθημερινές δραστηριότητες που λόγω ημερών είναι αρκετές και ιδιαίτερα απαιτητικές....
Έτσι, φέτος δεν είχαμε το χρόνο να φτιάξουμε κουλουράκια μαζί με τα παιδιά. Στην απογευματινή βάρδια όμως ολοκληρώσαμε τα καλαθάκια μας (απλά, εύκολα στην κατασκευή και οικονομικά!!) και ασχοληθήκαμε με τις λαμπάδες που ήταν καθαρά έργο δικό μας. 
Πιστεύουμε πολύ στην αυτενέργεια των παιδιών αλλά, ειδικά για τη φετινή χρονιά, προαποφασίσαμε ότι το θέμα της λαμπάδας θα είναι καθαρά δική μας υπόθεση κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. 
     Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τις λαμπάδες τους και ανυπομονούσαν για το πότε θα τις πάρουν!!!    Αύριο σειρά έχει το πατροπαράδοτο βάψιμο των αυγών και ο στολισμός των καλαθιών με αυτά και άλλα καλούδια!! 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφες οι λαμπάδες σας . Και οι μικροί κήποι σας . Και του χρόνου κορίτσια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή